دانلود پاورپوینت سازه دکل های انتقال برق در قالب 46 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش
-دکلها یا پایهای برق در خطوط انتقال وظیفه نگهداری خطوط انتقال را برعهده دارند.
-دکلهای انتقال نیرو به دو دستهی دکلهای مشبک (لتیس=Lattice) و دکلهای تلسکوپی (تک پایه) تقسیم میشوند. دکلهای تلسکوپی زیباتر هستند و جای کمتری میگیرند و در وسط بلوارها قابل نصب میباشند.دکلهای لتیس بزرگتر، قوی تر و ارزانتر هستند.
-یکی از بخش های اساسی خطوط انتقال هوایی دکل می باشد که به آنها برج انتقال برق هم می گویند. وظیفه دکل این است که وزن سنگین هادی ها را تحمل کند و آنها را در ارتفاع مناسب از زمین نگه دارد، علاوه بر آن دکل برق باید بتواند در برابر بلایای طبیعی مقاومت داشته باشیند و خراب نشوند.
معایب دکلهای تلسکوپی :
از معایب این دکلهای تلسکوپی به بد منظر بودن آنها اشاره شده است. این مورد مخصوصا در مورد دکلهای انتقال نیرو مطرح است تا دکلهای روشنایی.
-مشکل اصلی مردم با این دکلهای تلسکوپی انتقال نیرو، از باب شایعاتی است که در مورد احتمال بیماری و سرطانزا بودن پایههای برق فشار قوی مطرح میشود. اصولا مردم دوست ندارند یک دکل فشارقوی برق از وسط کوچهشان عبور کند.
-در مورد دکلهای روشنایی فشارقوی، با توجه به اینکه ولتاژ این دکلها چندان بالا نیست، نگرانیهای مردم احتمالا بیشتر از جانب تکنولوژی لامپها و نورافکنهایی است که در این دکلها به کار میرود. این احتمال وجود دارد که بر اثر حرارت زیاد این لامپها، اشعهی ماورا بنفش تولید شده بیش از حد مجاز باشد و برای کسانی که طولانی مدت در معرض تابش آنها قرار گیرند خطرآفرین شود.
فهرست مطالب:
مقدمه
تقسیم بندی دکل های انتقال انرژی
شکل هندسی برج
برج ها از نقطه نظروضعیت در خطوط انتقال
مراحل طراحی و اجرای یک خط انتقال نیرو
کلیاتی در مورد برج های انتقال
ساخت برج های مشکب فلزی
ساخت برج های تلسکوپی فلزی
ساخت برج های تلسکوپی بتنی
مسیریابی و تعیین نقاط انحراف خط
برداشت پلان پروفیل طولی خط
طراحی مکانیک خط
تهیه پروفیل عرضی
گچ ریزی محل لگها
پلان موقعیت برج
حفاری محل لگها
انواع فونداسیون
انواع شالوده برج انتقال نیرو
استاپ ستینگ
بتن ریزی
مراحل اجرای فونداسیون مستغرق
سورت و انبارداری و مونتاژ برج
نصب برج